Oplev Amalie Dollerup 

Musikalsk foredrag
– mit liv gennem sang

Torsdag den 2. november 2021 kl. 19.00

185,- pr. billet inkl. kaffe/te. Billetprisen stiger pr. 20/10 til 200 kr.

Billetter købes hos Min Købmand og Shell i Skave samt Caféen i Multihuset når der er åbent igen.
Billetter kan også bestilles i formularen her på siden. Du får en bekræftelse på mail som skal vises ved indgangen på print el. telefon. Betal via Mobilpay nr. 57876. 

 

Kom med på en musikalsk rejse, når Amalie Dollerup i selskab med pianist optræder med en række af sine yndlingssange fra både den private og den professionelle Dollerup-sangskat. Til hver sang knytter hun sjove, sigende og tanke­vækkende anekdoter fra sit liv.

Amalie fortæller om sit liv gennem sang. Sange som har haft en særlig betydning for hende. Sange som har præget hende og gjort hende til den skuespiller og sanger hun er i dag.
Repertoiret tæller alt fra velkendte sange, revyviser og musicalklassikere – fra Anne Linnet, jazzsange fra Badehotellet, over Liva Weel til Grease og mange flere. Fælles for dem alle er, at historien er i centrum. For når Amalie synger, er det med stort nærvær og historiefortælling.

Glæd jer til en hyggelig, nærværende og humoristisk oplevelse, når Amalie deler nogle af sine mest betydningsfulde musikalske stunder med jer.

Bestilling billetter - betales via Mobilpay nr. 57876

Skave & omegns Multihus  :  Viborgvej 201, Skave  :  7500 Holstebro  :  Tlf. 3026 7838  :  MobilePay nr. 57876  mail@skavemultihus.dk

Webshop fra e-hjemmeside.dk